- قابل توجه پذيرفته شدگان دوره دكتري تخصصي سال 1393 تاريخ انتشار :1393/06/08

كليه پذيرفته شدگان ميبايست از تاريخ 08/06/1393 جهت پذيرش غير حضوري به سيستم مراجعه نمايند. شايان ذكر است مهلت انجام مرحله پذيرش و انتخاب واحد از تاريخ08/06/1393لغايت 10/06/1393ميباشد.

خلاصه مراحل پذيرش و انتخاب واحد:

الف) تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260" ب)  پرداخت شهريه ثابت ج)انتخاب واحد و دريافت "گزارش 101"

1- كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:

- شناسه كاربري:  شماره داوطلبي p931 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)

لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش  پر نشده باشد  بايستي  شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم  وارد نماييد.

مثال : شناسه كاربري: p931600707

گذرواژه: 0061111111

2- از طريق مسيرزير نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمائيد.

آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"

تذكر1: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.

3- بعد از 24 ساعت مجدداً به سيستم مراجعه (بعد از پذيرش نهايي ، شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه مي گردد لازم به ذكر است شماره دانشجويي از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده ميباشد).

4- كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت ميباشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از مسير زير نسبت به دريافت گزارش 163(فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور)اقدام نماييد:

منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها--> فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور

پرداخت شهريه از 3 طريق الكترونيكي، دستگاه خودپرداز و مراجعه به شعب بانك صادرات مقدور مي باشد.

تذكر2:  در صورت موفقيت تراكنش پرداخت پس از حداكثر 2 ساعت، وضعيت دانشجو  از حالت بدهكار به فعال تبديل خواهد شد.

تذكر3: شايان ذكر  است در صورت  عدم موفقيت تراكنش (در پرداخت غير حضوري) و برگشت وجه شهريه، وضعيت دانشجو مجدد به غير فعال تبديل خواهد شد.

5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:

ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"

جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس www.pnu.ac.ir مراجعه و سرفصل دروس رشته خود را مشاهده نماييد. در هنگام اخذ درس رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس ) الزامي است .

- قابل توجه اساتيد گرامي تاريخ انتشار :1393/06/03

لطفا نسبت به تكميل و تاييد اطلاعات خود از پردازش زير اقدام فرماييد. شايان ذكر است امكان دسترسي به پردازش هاي سيستم پس از تكميل فرم مذكور مقدور خواهد بود:

پردازش مشخصات استاد -> بررسي و تكميل دقيق فرم -> انتخاب گزينه اعمال تغييرات

- كتابخانه تاريخ انتشار :1393/05/04

قابل توجه كليه دانشجويان محترم با توجه به راه اندازي سامانه مديريت كتابخانه دانشگاه پيام نور

,  كليه دانشجويان مي توانند از آدرس زير نسبت به بهره برداري از امكانات موجود در اين سايت

اقدام نمايند.

- قابل توجه كليه دانشجويان گرامي تاريخ انتشار :1392/10/25

نحوه محاسبه درس جز30 قرآن كريم به شرح زير مي باشد:

1- درس مذكور در در صورت اخذ نمره قبولي در معدل كل 100% داراي تاثير مثبت ميباشد وباعث افزايش در ميانگين كل مي گردد.

2- تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نيمسال جاري محاسبه نخواهد شد.

3-درس مذكور فاقد شهريه متغير ميباشد.

تذكر: شايان ذكر است دانشجوياني كه در نيمسال هاي گذشته نسبت به اخذ درس  جز 30 قرآن كريم اقدام نموده اند ميتوانند در گزارش 100 "كارنامه كلي" ->خلاصه وضعيت تحصيلي ->معدل كل ، نسبت به مشاهده تغييرات مثبت درس مذكور در معدل كل اقدام نمايند.