- قابل توجه دانشجويان شاهد و ايثارگر تاريخ انتشار :1393/06/31

لطفا نسبت به تكميل دقيق اطلاعات خود به روش زير در اسرع به روش زير در اسرع وقت اقدام نماييد:

آموزش -> دانشجو -> دانشجويان شاهد وايثارگر -> عمليات دريافت اطلاعات دانشجويان شاهد و ايثارگر-پيام نور

1-  در منوي "ثبت اطلاعات دانشجويان شاهد و ايثارگر " نسبت به ثبت دقيق اطلاعات مرتبط اقدام نماييد.

2- درمنوي "ارسال تصوير مدارك مورد نياز" نسبت به ارسال تصوير پشت و روي كارت ايثارگري خود اقدام نماييد.

شايان ذكر است درصورتي كه دانشجوي شاهد و ايثار گر نسبت به ثبت و يا تكميل اطلاعات خود از روش بالا اقدام ننمايد عواقب ناشي از عدم فعال شدن امكان انتخاب واحد دانشجو بر عهده خود ايشان ميباشد.

- قابل توجه اساتيد گرامي تاريخ انتشار :1393/06/03

لطفا نسبت به تكميل و تاييد اطلاعات خود از پردازش زير اقدام فرماييد. شايان ذكر است امكان دسترسي به پردازش هاي سيستم پس از تكميل فرم مذكور مقدور خواهد بود:

پردازش مشخصات استاد -> بررسي و تكميل دقيق فرم -> انتخاب گزينه اعمال تغييرات

- كتابخانه تاريخ انتشار :1393/05/04

قابل توجه كليه دانشجويان محترم با توجه به راه اندازي سامانه مديريت كتابخانه دانشگاه پيام نور

,  كليه دانشجويان مي توانند از آدرس زير نسبت به بهره برداري از امكانات موجود در اين سايت

اقدام نمايند.

- قابل توجه كليه دانشجويان گرامي تاريخ انتشار :1392/10/25

نحوه محاسبه درس جز30 قرآن كريم به شرح زير مي باشد:

1- درس مذكور در در صورت اخذ نمره قبولي در معدل كل 100% داراي تاثير مثبت ميباشد وباعث افزايش در ميانگين كل مي گردد.

2- تعداد واحد درس فوق در سقف واحد اخذ شده در نيمسال جاري محاسبه نخواهد شد.

3-درس مذكور فاقد شهريه متغير ميباشد.

تذكر: شايان ذكر است دانشجوياني كه در نيمسال هاي گذشته نسبت به اخذ درس  جز 30 قرآن كريم اقدام نموده اند ميتوانند در گزارش 100 "كارنامه كلي" ->خلاصه وضعيت تحصيلي ->معدل كل ، نسبت به مشاهده تغييرات مثبت درس مذكور در معدل كل اقدام نمايند.